Ramazan Ayı Öncesi Fırınlarda ve Pazarda Denetim Yapıldı

Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kala ilçemizde hizmet veren ekmek fırınlarında ve halk pazarında denetim yapıldı. Arhavi Belediyesi zabıta müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen denetimlerde hijyen ve gramaj kontrolü yapıldı.

Zabıta Müdürü Turgay Lakerta ve zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimlerde ilçemizde faaliyet gösteren ekmek fırınları tek tek kontrol edildi. Denetimlerde fırınların hijyen ve gramaj koşullarına uyduğu görüldü. Ayrıca halk pazarında da denetim yapan ekipler, insan sağlığı için tehlike oluşturabilecek ürünleri kontrol ederek gerekli uyarılarda bulunuldu.

Zabıta Müdürü Lakerta, özellikle ramazan ayı boyunca halkımızın pide ve ekmek gramajları ile hijyen konularındaki olası şikayetlerini belediyemiz zabıta biriminin 0466 312 30 30 numaralı telefonuna bildirmelerini istedi.