Larimar Çikolata-Cafe’nin Açılışı Yapıldı

İlçemizde yeni açılan işyerlerine bir yenisi daha eklendi. Gıda sektöründe hizmet verecek olan “Larimar Çikolata-Cafe” adlı iş yeri için düzenlenen açılış törenine Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu da katıldı.

Musazade mahallesi Sahil Caddesi Yakamoz Apartmanı altında hizmete açılan Larimar Çikolata-Cafe’nin açılışında Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun yanı sıra, İlçe Emniyet Müdürü  Sefer Yerebakan, İlçe Jandarma Komutanı  Engin Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, bölge esnafı ve vatandaşlar da yer aldı.

Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu açılışta yaptığı konuşmada, işyerinin ilçemize ve işletme sahiplerine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak bol kazançlar diledi. İşyeri sahipleri, kendileri için önemli olan açılış gününe teşrifleri için başta Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu olmak üzere, tüm davetlilere teşekkür etti.