Başkan Kurdoğlu’ndan Yeni Yıl Ziyaretleri

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu 2019’un son saatlerinde İlçemiz kamu kurumlarına ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlar ve görevleri başında bulunan kamu görevlileri ile bir araya geldi.

Başkan Vasfi Kurdoğlu 2019 yılını geride bırakmak üzere olduğumuz saatlerde Arhavi Devlet Hastanesi, 112 acil servis istasyonları, ilçe jandarma komutanlığı, ilçe emniyet müdürlüğü ve ilçe garnizon komutanlığı’nı ziyarettte bulundu. Belediye meclis üyesi Mustafa Kemal Tatar’ın da hazır bulunduğu ziyaretlerin ilki Arhavi Devlet Hastanesi ve 112 acil servislerine olurken, burada tedavi altında olan vatandaşlarımızın ve hastane görevlilerinin yeni yılı tebrik edildi.

Daha sonra vatandaşlarımızın güvenliği için gece gündüz demeden görevleri başında bulunan kolluk kuvvetlerimiz, görevleri başında bulunan polis ve askerlerimiz, belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu tarafından ziyaret edilerek yeni yılları tebrik edildi ve görevlerinde başarılar dilendi.