Festivalin 3. Gününde Çay Toplama Yarışması, Tavla Turnuvası Finalleri Yapıldı

49. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali 3. Gün programıyla devam etti. Cumhuriyet mahallesinde gerçekleştirilen Çay Toplama Yarışması ve Tavla Turnuvası Final karşılaşmaları günün etkinlikleri oldu.

Festivalin üçüncü gün gündüz programı öğle saatlerinde gerçekleştirilen Çay Toplama Yarışması ile başladı. İlçemiz Cumhuriyet Mahallesinde gerçekleştirilen çay toplama yarışması hem yarışmacılar için hem de yarışmayı izleyen katılımcılar için eğlenceli dakikalara sahne oldu.

Çay Toplama Yarışmasına derece alanlar ise şu şekilde oldu;

Kadınlar: 1. Sibel İslam   2. Hatice Efiloğlu 3. Rabia Erin

Erkekler: 1. Mustafa Reyhan  2. Köksal Cebir 3. Ayın Reyhan

Festivalin yoğun katılımla takip edilen etkinliklerinden biri de tavla turnuvası oldu. Zafer Çelenk Kapalı Çarşısında düzenlenen final müsabakalarında katılımcılar rakiplerini eleyebilmek için hünerlerini sergilediler.

Festival tavla turnuvasında; 1. Hasan Akçelik 2. Sezai Şanlıbayrak 3. Nuri Turan Kazancıoğlu olurken yarışmacılara ödülleri Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu Tarafından takdim edildi.

Çay Toplama Yarışması

Tavla Turnuvası