“Eyüpoğlu Halı Yıkama” işletmesinin açılışı yapıldı

Arhavi’de yeni bir işyeri daha hizmete girdi. Hizmet sektöründe “Eyüpoğlu Halı Yıkama” adı altında hizmet verecek olan iş yerinin açılışını Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu yaptı.

Musazade Mahallesi, Nurettin Çarmıklı Caddesi, Akdeniz Apartmanı altında hizmete giren iş yeri için düzenlenen açılış programına Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun yanı sıra, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, çevre esnafı ve vatandaşlar da katıldı.

Başkan Kurdoğlu açılışta yaptığı konuşmada, girişimlerinden dolayı iş yeri sahiplerini tebrik ederek, iş yerinin kendilerine ve Arhavi halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi. Açılış seremonisinin ardından topluca iş yeri gezildi. Açılış, tebriklerin kabulünün ardından yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahipleri açılışa gelen bütün konuklarına teşriflerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.