Hera Çiçek Evi’nin Açılışı Yapıldı

İlçemizde açılan iş yerlerine bir yenisi daha eklendi. Çiçekçilik sektöründe “Hera Çiçek Evi” adı altında hizmet verecek olan iş yerinin açılışını Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu gerçekleştirdi.

Musazade Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde hizmete giren iş yeri için düzenlenen açılış programına Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun yanı sıra, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Kurdoğlu, girişimlerinden dolayı iş yeri sahiplerini tebrik ederek, iş yerinin kendilerine ve Arhavi halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi. Açılış seremonisinin ardından topluca iş yeri gezildi. Özel ikramların sunulduğu açılış, tebriklerin kabulünün ardından yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahibi Nurettin Atalan kendileri için önemli bir gün olan bu günde açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini ilettiler.