Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası Kutlandı

Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında icra edilen Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası ilçemiz Cumhuriyet İlkokulu’nda gerçekleştirilen programla kutlandı.

Cumhuriyet İlkokulu konferans salonunda yapılan programa Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş, İyi Parti Arhavi İlçe Başkanı Faik Birol Atabek, okul idarecileri, öğrenci ve veliler katıldı.

Okul idarecileri, öğretmen, öğrenci ve veliler tarafından hazırlanan program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlarken, öğrenciler günün anlam ve önemini vurgulayan şiir ve şarkılar seslendirdi.

Bilinçli yerli malı tüketimi ve yerli malına sahip çıkmanın öneminin vurgulandığı programda öğrencilerin hazırladığı gösteriler katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.