Tunahan Yıldız İlçemizin Gururu Oldu

Türkiye Yıldızlar Satranç Şampiyonası’nda birinciliği elde ederek büyük bir başarıya imza atan Tunahan Yıldız ilçemize büyük bir gurur yaşattı. Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu başarılı satranç oyuncusunu makamında ağırladı.

Antalya ilinde 18-25 Ocak tarihleri arasında düzenlenen 2020 Türkiye Yıldızlar Satranç Şampiyonasına katılan ve şampiyonada 14 yaş genel kategori de 1. liği elde eden Tunahan Yıldız ilçemize yine gurur yaşattı. Satranç sporunda birçok başarı elde eden genç yetenek kendi kategorisinde Türkiye Yıldızlar satranç şampiyonu olarak birincilik kupasını kazandı.

Gurur verici bu başarının ardından Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu Tunahan Yıldız ve ailesini makamında konuk ederek elde ettikleri bu başarıdan dolayı kendilerini tebrik ettiler. İlçe olarak Tunahan ile büyük gurur duyduklarını belirten Başkan Kurdoğlu, Tunahan’a hediye takdim ederek başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.