“Çocuk Tarz Giyim ” İşletmesinin Açılışı Yapıldı

İlçemiz Arhavi’de yeni bir işyeri daha hizmete girdi. Hazır giyim sektöründe “Çocuk Tarz Giyim ” adıyla hizmet verecek olan işyerinin açılışı, Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar tarafından yapıldı.

Gökkuşağı sitesi karşısında hizmete giren işletmenin açılışına Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar’ın yanı sıra CHP İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, MHP İlçe Başkanı Adil Hatinoğlu, belediye meclis üyesi Birkan Uyanık, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar açılışta yaptığı konuşmada, işyerinin ilçemize ve işletme sahiplerine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak bol kazançlar diledi.

İşyeri sahibi, kendileri için önemli olan açılış gününe teşrifleri için başta Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar olmak üzere, tüm davetlilere teşekkür etti.