Belediye Envanterine Yeni Temizlik Aracı Kazandırıldı

Arhavi Belediyesi vatandaşlara daha kaliteli bir hizmet sağlamak amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Arhavi Belediyesi çevre temizlik birimlerinde kullanılmak üzere yeni çöp toplama aracı aldı.

Tamamen belediye imkanlarıyla satın alınan yüksek teknoloji çöp toplama aracı  ile halkımıza daha etkin, hızlı ve ekonomik temizlik hizmeti verilecek.

Vasfi Kurdoğlu döneminde kiralık araç sistemine son veren Arhavi Belediyesi’nin bünyesine katacağı araçlarla hem belediyeye araç kazandırılacak olup hemde tasarruf yapılacak.

Kendi işini kendi gören, kendi ihtiyacını kendisi üreten bir belediye olmak için mücadele ettiklerini vurgulayan Başkan Kurdoğlu, konuşmasında şu cümlelere yer verdi: “Gerçekleştirmiş olduğumuz bu kamyon alımı işi ile de bu konuda büyük bir adım attık. Ciddi bir tasarruf ve ciddi bir hizmet anlayışını tekrar ortaya koyacağız. Memleketimize hayırlı olsun” dedi.