Sokak Hayvanlarına Yönelik Kısırlaştırma Çalışması Yapıldı

Arhavi Belediyesi sokak hayvanları için aldığı önlemleri sürdürüyor. Belediyeye bağlı ekipler tarafından sokak köpeklerinin üremelerini kontrol altına almak amacıyla kısırlaştırma işlemi yapılıyor.

Arhavi Belediyesi sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarını genişleterek sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun talimatlarıyla, ilçemizdeki sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarının karşılanması adına Arhavi Belediyesi kademe ünitesinde korunaklı yemlikler imal edilmiş ve ilçemizin belirli noktalarına konulmuştu.

Bu kapsam da yürütülen çalışmaların devamı olarak Belediye ekipleri tarafından, Arhavi Hayvanları Koruma Derneği başkanı Nuray Güzel’in de katkılarıyla sokak köpeklerine yönelik kısırlaştırma çalışması yapıldı.