Seç Market Şubesinin Açılışı Yapıldı

Arhavi’de market sektöründe yeni bir işletme daha hizmete girdi. Seç Marketler zincirinin şubesi olarak hizmet verecek olan işletmenin açılışını Arhavi Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık gerçekleştirdi.

Sahil caddesi üzerinde hizmete giren Marketin açılışına Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık’ın yanı sıra,  CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Vekili Uyanık,  girişimlerinden dolayı işletme sahiplerini tebrik ederek ilçemize ve işletme sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını diledi. Açılış seremonisinin ardından topluca iş yeri gezildi. İşletme sahipleri kendileri için önemli bir gün olan bu günde açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini ilettiler.