Arhavispor Yönetiminden Başkan Kurdoğlu’na Ziyaret

Bu yıl bölgesel amatör ligde gösterdiği başarı ile şampiyon olarak TFF 3. Lige yükselen Arhavispor ilçede büyük sevinç yaşattı. Şampiyonluğun ardından kulüp yöneticileri belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu’nu ziyaret etti.

Belediye başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Arhavispor Kulübü Başkanı Yücel Satıral ve idareciler yer aldı. Ziyarette kulüp başkanı Yücel Satıral Arhavispor’a olan katkı ve desteklerinden dolayı başkan Kurdoğlu’na teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Başkan Kurdoğlu, Arhavispor’umuzun göstermiş olduğu başarıdan dolayı ilçe olarak büyük sevinç yaşadıklarını, bundan sonra TFF 3. ligde ilçemizi temsil edecek olan Arhavispor futbol takımımızın yöneticileri başta olmak üzere tüm idareci ve sporcularımızı bir kez daha tebrik ederek teşekkürlerini ifade etti.