Korona Virüs Denetimleri Devam Ediyor

Korona virüsle mücadele kapsamında Artvin genelinde önlemler alınmaya devam ediyor. İlçemiz Arhavi’de vatandaşlarımızın yasaklara uyup uymadıkları Vali Yılmaz Doruk’un katılımıyla yapılan geniş çaplı denetimlerle kontrol edildi.

İlçe genelinde yapılan denetimlere, Artvin Valisi Yılmaz Doruk, İlçe Kaymakamı Kamil Güzel, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen,  İl Jandarma Komutanı Mustafa Kılınç, İlçe Emniyet Müdürü Sefer Yerebakan, İlçe Jandarma Komutanı Engin Yılmaz ve sağlık görevlileri katıldı.

Denetimlerde özellikle ilçe esnafının ve vatandaşlarımızın maske ve mesafe kurallarına uyup uymadıkları denetlendi. İlçemizde artış gösteren vakaların önünün alınması için tüm halkımızın kurallara riayet etmeleri, maskesiz sokağa çıkmamaları ve toplu olarak bir arada bulunmamaları konusunda uyarılarda bulunuldu. İlçe esnafına da gereken önlemleri almaları konusunda dikkatli olmaları istendi.