Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu’ndan Arhavi Belediyesine Ziyaret

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu, Artvin ve Batum’a düzenlediği kültür gezisi kapsamında Arhavi Belediyesine ziyarette bulundu. Arhavi Belediye Başkan Vekili Emine Aydınlıoğlu Kuruoğlu, federasyon başkan ve üyelerini makamında ağırladı.

Bünyesinde birçok Artvin ve Batum derneğini barındıran Federasyon, çalışmaları kapsamında sürdürdüğü ziyaretlerine Arhavi Belediyesini de ekleyerek belediye başkan vekili Emine Aydınlıoğlu Kuruoğlu’nu ziyaret eti.  Federasyon başkanı Mikail Kalyoncu ve yönetim kurulu üyeleri Hasan Basri Başbay, Osman Özer ve Alper Yazıcı federasyon çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundular.

Kendilerini makamına ağırlamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mikail Kalyoncu, Federasyon olarak kültürümüze katkı sağlamak ve farklı özelliklerini ortaya koymak için çalıştıklarını dile getirdi.

Belediye Başkan vekili Emine Aydınlıoğlu Kuruoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, federasyon başkanı Kalyoncu ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.