“Horasan Edo Döner” İşletmesinin Açılışı Yapıldı

Arhavi’de yenilenen yüzüyle  hizmet vermeye başlayan  “Edo Döner” işletmesi için açılış töreni gerçekleştirildi.  Gıda sektöründe hizmet verecek olan işyerinin açılışına Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu,  Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, siyasi parti temsilcileri, ilçe esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Sahil caddesi üzerinde daha önce çay bahçesi olarak hizmet veren işletme, hizmet anlayışını genişleterek “Horasan Edo Döner” adıyla halkımızın damak tadına hitap edecek.   Açılış törenine katılan Başkan Vasfi Kurdoğlu, yeni açılan iş yerinin Arhavi halkına ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olmasını diledi. Açılış seremonisinin ardından topluca iş yeri gezildi. Özel ikramların sunulduğu açılış, tebriklerin kabulünün ardından yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahi, kendileri için önemli bir gün olan bu günde açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini iletti.