İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü

İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü, ilçemiz Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesinde gerçekleştirilen programla idrak edildi.

Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi konferans salonunda yapılan programa, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ve ilçe protokolünün yanı sıra öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımı oldu.

Program saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından, Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ile ilgili slayt gösterisi izlendi. Öğrenciler tarafından şiirler okundu ve İstiklal marşının kabulü ile ilgili tiyatro drama gösterisi sergilendi.

Program sonunda İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy konulu şiir ve yazı dalında okullar arasında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.