Murat Karayalçın’dan Arhavi Belediyesine Ziyaret

Türkiye Cumhuriyeti 50. Hükümet Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı, 20. Dönem Samsun Milletvekilliği ve 1989-93 yılları arasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan Murat Karayalçın, Karadeniz ziyareti kapsamında Arhavi Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ile bir araya geldi.

Arhavi Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, CHP ilçe teşkilatı mensupları, belediye meclis üyeleri ve Hopa Belediye Başkan Adayı Utku Cihan da yer aldı. Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Karayalçın’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, kendilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Murat Karayalçın ilçemizde olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu Murat Karayalçın ile istişarelerde bulunarak, yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Ziyaret sonunda Başkan Kurdoğlu tarafından kendilerine günün anısına Arhavi Evi maketi takdim edildi.