“Globe Bakery” Adlı Kafenin Açılışı Yapıldı

Arhavi’de yeni bir işyeri daha hizmete girdi. Hazır gıda sektöründe hizmet verecek olan “Globe Bakry” adlı kafenin açılışını Arhavi Belediye Başkanı Vekili Birkan Uyanık gerçekleştirdi.

Musazade Mahallesi, Atatürk Bulvarı üzerinde hizmete giren iş yeri için düzenlenen açılış programına Arhavi Belediye Arhavi Belediye Başkanı Vekili Birkan Uyanık’ın yanı sıra, siyasi parti temsilcileri, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Arhavi Belediye Başkanı Vekili Birkan Uyanık işletme sahiplerini girişimlerinden dolayı tebrik ederek işyerinin kendileri ve ilçemiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından topluca iş yeri gezildi. Sıcak sohbetlerin yapıldığı açılış programında ikramlarda bulunuldu.