Arhavi Tenis ve Yüzme Spor Kulübü’nden Başkan Kurdoğlu’na Ziyaret

Arhavi’nin spor hayatına katkı sağlayan önemli bir topluluğu olan Arhavi Tenis ve Yüzme Spor Kulübü, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nu ziyaret etti. Kulüp yöneticileri ve sporcular kulübün faaliyetleri hakkında Başkan Kurdoğlu’na bilgi verdiler.

Ziyarette kulübün son dönemde gerçekleştirdiği faaliyetleri ve gelecek planlarını Başkan Kurdoğlu’na aktardı. Kulübün tenis, yüzme ve voleybol alanlarında gençlere ve çocuklara yönelik düzenlediği eğitim programlarına vurgu yapıldı. Ayrıca, kulübün tesisleşme ve alt yapı çalışmaları konusundaki talepleri de görüşüldü.

Ziyarette ayrıca bölgesel ligde mücadele edecek olan Arhavi Tenis ve Yüzme Kulübü Kadın Voleybol Takımının hafta sonu ilçemizde oynayacağı müsabakaya, Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ve tüm sporseverler davet edildi.

Başkan Vasfi Kurdoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sporun gençlerin gelişimi ve sağlıklı bir yaşam için önemine vurgu yaptı. Kulübün faaliyetlerini desteklemeye devam edeceklerini belirterek, sporun yaygınlaşması ve gençlerin spor yapma imkanlarının artırılması için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını ifade etti.