12. Arhavi Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliği’nin 6. Etabı Yapıldı

İlçe Kaymakamlığı, ilçe milli eğitim müdürlüğü, gençlik ve spor ilçe müdürlüğü ile birlikte organize edilen ve Arhavi belediyesinin sponsorluğunu yaptığı 12. Arhavi Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliği’nin 6. etabı Arhavi Şehir Stadı’nda gerçekleştirildi.

12. Arhavi Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliği’nin 6. Etabı, 2011-2012 doğumlu 6. Sınıf kız erkek karma öğrencilere yönelik yapılırken, etkinliğe Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar ve ilçe protokolünün yanı sıra kamu kurum amirleri, öğrenci ve velilerin katılımı oldu.

Fikret Kadıoğlu ve Sabri Jurnal’in koordinatörlüğünü yaptığı etkinliğe katılan öğrencilere katılım belgeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Başlama vuruşu ile birlikte çocuklar özgürce futbol oynamanın tadını çıkararak doyasıya eğlendiler.