Belediye Meclisi Mart Ayı Olağan Toplantısını Yaptı

Arhavi Belediye Meclisi Mahalli idareler seçimlerinden önceki son birleşimi olan mart ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Gündemsiz olarak yapılan meclis toplantısında Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu meclis üyelerine yönelik teşekkür konuşması yaptı.

Başkan Kurdoğlu beş yıl boyunca birlikte güzel çalışmalara imza attıklarını belirterek tüm belediye meclis üyelerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Başkan Kurdoğlu belediye meclis üyeliği seçimleri için tekrar aday olan ve yeni seçilecek üyelere de başarılar diledi.

Toplantıda meclis üyeleri de tek tek söz alarak yapılan çalışmalara vurgu yaparak teşekkürlerini ifade ettiler.

Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu tüm meclis üyelerine plaket takdiminde bulunarak teşekkür etti.

Ayrıca toplantı sonunda, oturumu takip eden AÇÜ Büro Yönetimi öğrencileri de Başkan Kurdoğlu ile fotoğraf çekindiler.