Arhavi Veteranlar Futbol Kulübü Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nu Ziyaret Etti

Arhavi Veteranlar Futbol Kulübü, bir nezaket ziyareti kapsamında Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kulüp yetkilileri ve veteran sporcular, Arhavi Belediye Başkanı Kurdoğlu’na kulüp faaliyetleri ve gelecek projeleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sırasında Başkan Kurdoğlu, Arhavi Veteranlar Futbol Kulübü’nün spor alanındaki katkılarından dolayı takdirlerini dile getirerek sporcuları tebrik etti. Spor gibi sosyal faaliyetlerde bulunan oluşumları desteklediklerini ve takip ettiklerini vurgulayan Başkan Kurdoğlu, sporun gençlerin ve toplumun gelişimi için önemli bir araç olduğunu belirtti.

Ziyaret sırasında sporcular, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’na katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Arhavi Veteranlar Futbol Kulübü’nün, sporun yanı sıra toplumsal dayanışma ve dostluk ruhunu da ön planda tutarak Arhavi’nin sosyal dokusuna katkıda bulunmaya devam ettiğini ifade ettiler.