Başkan Kurdoğlu Öğretmenlere Kalem ve Takvim Hediyesinde Bulunuyor

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu eğitim kurumlarına olan ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Kurdoğlu okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek hediye takdiminde bulunuyor.

Başkan Kurdoğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı Fatih Sultan Mehmet İlk ve Ortaokulu, H. Gürkan Anadolu Lisesi ile Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu, Hacılar İlk ve Ortaokulu, Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Özel Arhavi Koleji ziyaretlerinin devamı olarak bu defa da Orhan Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gaye Çarmıklı Anaokulu, Nuri Özaltın 75. Yıl İlkokulu Ortaokulu, Atatürk Orta Okulu, Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.

Başkan Kurdoğlu ziyaretlerinde, okul yöneticileri ve öğretmenler sohbet ederek okullarımızın ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı. Arhavi Belediyesi 2024 yılı takvimi ile üzerlerinde Başkan Vasfi Kurdoğlu’nun adının yazılı olduğu kalemlerden hediye etti.