Gençlik Merkezi Yaz Okulu Kursları Açıldı

Arhavi gençlik ve spor ilçe müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösterecek olan yaz okulu kursları başladı. Kursiyerler 24 ayrı dalda eğitim alabilecek.

Yaz okulunun açılışı için düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Mehmet Şerif Olcaş ve Arhavi Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık’ın yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Tosun, ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Gaffar Bozan, kursiyerler ve kurs branş eğitmenleri katıldı.

Açılış  seremonisinin ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Tosun konuklarına faaliyete başlayan ve başlayacak olan kurslar hakkında bilgiler verdi. Protokol üyeleri kurslarda eğitim alan öğrenciler ile birlikte ekinliklere katıldılar.

Arhavi gençlik ve spor ilçe müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösterecek olan kurslara kayıt yapmak isteyenlerin ilçe gençlik merkezi binasında başvurmalarını yapmaları gerekmektedir.