Fatih Çiçek’ten Bir Altın Bir Gümüş Madalya

İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatlarında milli sporcumuz Fatih Çiçek kazandığı altın madalya ile ilçemizin guru oldu. Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu Fatih Çiçek’i makamında ağırladı.

Brezilya’nın Caxias do Sul kentinde düzenlenen 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatları (Deaflympics) kapsamında karate final müsabakalarında mücadele eden Erkek Kata Milli Takımı altın madalya kazandı. Fatih Çiçek, Sabri Kıroğlu, Burak Mert Can’dan oluşan İşitme Engelli Erkek Kata Milli Takımı finalde üstün bir performans sergileyerek kata 1. si ve kumite 2.si oldu.

Altın ve gümüş madalya ile ilçeye dönen milli sporcumuz Fatih Çiçek, Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Kurdoğlu sporcumuz Fatih Çiçek’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi.