Coldwell Banker Kuzey Gayrimenkul İşletmesinin Açılışı Yapıldı

Arhavi’de gayrimenkul danışmanlık sektöründe hizmeti verecek olan, Coldwell Banker şubesi, Kuzey Gayrimenkul işletmesinin açılışı yapıldı. Açılışı Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar gerçekleştirdi.

Musazade Mahallesi, Şehit Er Barış Öztür Caddesi, PTT arkasında hizmete giren iş yeri için düzenlenen açılış programına Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar’ın yanı sıra, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, Ak Parti İlçe Başkanı Remzi Gedik, MHP İlçe Başkanı Adil Hatinoğlu, Yeniden Refah Partisi Arhavi İlçe Başkanı ve işletme sahibi Muhammet Uzuner, Deva Partisi İlçe Başkanı Mustafa Genç, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar işletme sahibi Muhammet Uzuner’i girişimlerinden dolayı tebrik ederek işyerinin kendileri ve ilçemiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından topluca iş yeri gezildi. Açılış, tebriklerin kabulünün ardından yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahibi Uzuner, açılışa teşrif eden bütün konuklarına teşekkürlerini belirtti.