“Efulim Butik” İşletmesinin Açılışı Yapıldı

İlçemiz Arhavi’de giyim ve aksesuar sektöründe hizmete giren “Efulim Butik” işletmesi için açılışı programı düzenlendi. İşyerinin açılışını Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu gerçekleştirdi.

Boğaziçi Mahallesi, Turan Yücel caddesi FSM ortaokulu yanında hizmete giren iş yeri için düzenlenen açılış programına Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun yanı sıra, CHP Arhavi İlçe Başkan Vekili Osman Akgüner, Belediye Meclis Üyesi Birkan Uyanık, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu işletme sahibi Elif Şatır’ı girişimlerinden dolayı tebrik ederek işyerinin kendileri ve ilçemiz için hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından topluca iş yeri gezildi. İşletme sahibi Elif Şatır başta Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşekkür etti.