Başkan Kurdoğlu’nun Eğitim Kurumlarına Ziyaretleri Devam Ediyor

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ilçemizdeki eğitim kurumlarını ziyaret ederek öğrenci ve idarecilerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı okul ziyaretlerinin devamı olarak bu defa da ilçemiz Orhan Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gaye Çarmıklı Anaokulu, Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi, Arhavi İdeal Özel Öğretim Kursu ve İdeal Çocuk Akademisi’ne ziyarette bulundu. Okul idarecileri ve eğitmenlerin yanı sıra öğrencilerle de buluşan başkan Kurdoğlu yüz yüze eğitime başlanması nedeni ile eğitim ve öğretim yılının hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Okul idarecilerinden okullar hakkında genel bilgiler alarak sorunlarını dinleyen Başkan Kurdoğlu, her zaman okullarımızın, öğrenci ve eğitmenlerimizin yanlarında olduklarını ifade ederek tüm öğrenci ve öğretmenlere bir kez daha başarılar diledi.