Keklik İnşaat Yapı Dekorasyon İşletmesinin Açılışı Yapıldı

İlçemizde yapı sektöründe faaliyet göstermek üzere yeni bir iş yeri daha hizmete girdi. Keklik İnşaat Yapı Dekorasyon işletmesinin açılışı Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu yaptı.

Musazade Mahallesi, Gaye Çarmıklı anaokulu karşısında hizmete giren iş yeri için düzenlenen açılış programına Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun yanı sıra, Belediye Meclis Üyesi Birkan Uyanık, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Kurdoğlu işletme sahipleri Emin Keklik ve Mehmet Keklik’i girişimlerinden dolayı tebrik ederek işyerinin kendileri ve ilçemiz için hayırlı uğurlu olmasını temennisinde bulundu.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından topluca iş yeri gezildi. Açılış, tebriklerin kabulünün ardından yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahipleri Emin Keklik ve Mehmet Keklik, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ve açılışa gelen bütün konuklarına teşriflerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.