Y. Hacılar Mahallesi Taş Duvar Çalışması Tamamlandı

Arhavi Belediyesi ilçe merkezi ve mahallelerde alt yapı ve üst yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçemiz Yukarı Hacılar Mahallesinde yapımına başlanan taş istinat duvar çalışması tamamlanarak güzergah güvenilir hale getirildi.

Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun talimatlarıyla Y. Hacılar Mahallesinde toprak kayması nedeni ile meydana gelen tahribatın önüne geçmek ve mahalle yolunun daha güvenilir hale gelmesini sağlamak amacıyla bir süre önce taş istinat duvarı çalışması başlatılmıştı.

Söz konusu bölgede belediye fen işleri ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda sona gelindi. Taş duvar çalışması tamamlanarak güzergah daha güvenilir hale getirildi.

Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu imkanlar nispetinde, ihtiyaç ve öncelik sırasına göre alt ve üst yapı çalışmalarına devam edileceğini belirterek, yapımı tamamlanan söz konusu bölgenin mahalle sakinlerine ve ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.