Başkan Kurdoğlu Eğitim Kurumlarına Olan Ziyaretlerini Sürdürüyor

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla ilçemizdeki eğitim kurumlarına olan ziyaretlerine devam etti, hediye takdiminde bulunarak Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu dün gerçekleştirdiği okul ziyaretlerinin devamı olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilçemizdeki eğitim kurumlarından AÇÜ Arhavi Meslek Yüksekokulu – AÇÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi, Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Halk Eğitim Merkezi, İdeal Çocuk Akademisi ve Çözüm Dersanesi’ni ziyarette bulundu.

Başkan Kurdoğlu AÇÜ Arhavi Meslek Yüksekokulu ve AÇÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi ziyaretinde okul bünyesinde öğrenciler tarafından hazırlanan Cumhuriyetimizin 100. Yılı temalı sergiyi gezerek öğretmen ve öğrencilerden bilgi aldı.

Başkan Kurdoğlu ziyaretlerinde okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik etti, kendilerine özel olarak hazırlanan ve üzerlerinde öğretmenlerimizin adlarının yazılı olduğu kalemleri hediye etti.