“Zengin Yöresel” İşletmesinin Açılışı Yapıldı

Arhavi’de yeni bir işyeri daha hizmete girdi. Yöresel gıda sektöründe hizmet verecek olan “Zengin Yöresel” adlı işyerinin açılışını Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu gerçekleştirdi.

Musazade Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi üzerinde hizmete giren iş yeri için düzenlenen açılış programına Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun yanı sıra, siyasi parti temsilcileri, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu işletme sahiplerini girişimlerinden dolayı tebrik ederek işyerinin kendileri ve ilçemiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından topluca iş yeri gezildi. Sıcak sohbetlerin yapıldığı açılış programında yöresel ikramlarda bulunuldu.