Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Arhavi’de Öğretmen ve Öğrencilerle Birlikte Aybüke Filmini İzledi.

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Arhavi’de “Aybüke; Öğretmen Oldum Ben” Filmini öğrenci ve öğretmenler ile birlikte izledi. Arhavi Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’ndan bilgiler aldı.

Vali Cengiz Ünsal, 2017 yılında Batman’ın Kozluk ilçesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan genç müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın öğretmenlik azmini beyaz perdeye taşıyan “Aybüke; Öğretmen Oldum Ben” filminin Arhavi’de ki gösteriminde öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Arhavi Kültür Merkezi sinema salonunda gerçekleşen film gösterimine, Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, il ve ilçe protokolü öğretmenler ve öğrencilerin katılımı oldu.

Sinema gösteriminin ardından Vali Ünsal Arhavi Belediyesini de ziyaret ederek Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’ndan ilçenin genel durumu ve devam eden yatırımlar hakkında bilgiler aldı.