Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası Cumhuriyet İlk ve Orta Okulunda Kutlandı

Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası ilçemiz Cumhuriyet İlk ve Ortaokulunda gerçekleştirilen programlarla kutlandı.

Cumhuriyet İlkokulu konferans salonunda yapılan programa Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun yanı sıra, kamu kurum idarecileri, ilçe milli eğitim ve okul idarecileri, öğrenciler ve öğrenci velilerinin katılımı oldu.

Okul idarecileri, öğretmen, öğrenci ve veliler tarafından hazırlanan program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlarken, öğrenciler günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmalar yaparak, şiir ve şarkılar seslendirdiler. Öğrencilerin hazırladığı gösteriler katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

Tören ve gösterilerin ardından Cumhuriyet Ortaokulu yemek salonunda katılımcılara yöresel ikramlarda bulunuldu.