Başkan Kurdoğlu Öğrencilerle Çiğ Köfte Etkinliğinde Bir Araya Geldi

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Kredi Yurtlar Kurumu öğrencileri ile çiğ köfte etkinliğinde bir araya geldi. Başkan Kurdoğlu ayrıca acil sağlık görevlilerine ziyarette bulundu.

Başkan Kurdoğlu 112 Acil Sağlık Hizmetleri Ekibi ve Arhavi Devlet Hastanesi Acil Servis personelini de ziyaret ederek çiğ köfte ikramında bulundu.

İlçemizde KYK yurtlarında kalan üniversite öğrencileri ile çiğ köfte etkinliğinde buluşan Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’na Belediye Meclis Üyesi Birkan Uyanık da eşlik etti.

Öğrencilerle sohbet edip sorunlarını dinleyen Başkan Kurdoğlu daha sonra 112 Acil Sağlık Hizmetleri Ekibi ve Arhavi Devlet Hastanesi Acil Servis personelini de ziyaret ederek nöbette olan sağlık görevlilerine çiğ köfte ikramında bulundu.