Arhavi’nin Çehresi Değişti; Başkan Kurdoğlu’nun Vizyonuyla Işıldayan Cadde ve Meydanlarla Arhavi Artık Bambaşka Oldu

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun talimatları ile yapılan çevre düzenlemeleri ve aydınlatma çalışmaları şehrin görünümünü büyük ölçüde değiştiriyor. Son olarak, Belediye Blokları, İstanbul ve Ankara Pasajı çevresinde tamamlanan düzenlemelerin ardından Kapisre Deresi boyunda, cadde ve meydanlarda yapılan aydınlatma çalışmalarıyla şehir adeta ışıl ışıl parlıyor.

Başkan Kurdoğlu, yapılan çalışmaları değerlendirirken şunları söyledi: “Arhavi’nin geleceğine yatırım yapmak ve şehrimizi çağdaş bir görünüme kavuşturmak için büyük çaba sarf ediyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak ve şehrimizi turistik bir cazibe merkezi haline getirmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Belediye-PTT Arası, İnönü Bulvarı ve Cumhuriyet Meydanı’nda yer alan ağaçlara monte edilen modern aydınlatmalar, Arhavi’nin gece hayatına yeni bir renk katıyor. Başkan Kurdoğlu’nun öncülüğünde gerçekleştirilen bu çalışmalar, şehre hem estetik bir görünüm kazandırıyor hem de vatandaşların gece yaşamını daha güvenli hale getiriyor.

Arhavi halkı, belediyenin bu yenilikçi ve göz alıcı çalışmalarından memnuniyetini dile getirirken, Başkan Kurdoğlu ise şehrin çehresini daha da güzelleştirmek için kararlılıkla çalışmaların devam edeceğini belirtti.