21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası Fidan Dikim Etkinliği ile Kutlandı

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası ilçemiz Arhavi’de yapılan etkinliklerle kutlandı. Bu yılki fidan dikim etkinliği Arhavi Konaklı Köyü’nde gerçekleştirildi.

Programa, İlçe Kaymakamı Burak Çimşir, İlçe Garnizon Komutanı Haktan Dağlar, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Kutlubay,  Arhavi Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık, Arhavi Orman İşletme Müdürü Kezban Öztürk, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tanju Özkara, kamu kurumlarının daire amirleri ve personelleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Konaklı Köyü mezarlık alanında yapılan fidan dikim etkinliği ile çeşitli türlerdeki fidanlar protokol üyeleri ve öğrenciler tarafından toprakla buluşturuldu.

Etkinlikler kapsamında 22 Mart Cuma günü saat 13’de Merkez Camii bahçesinde ücretsiz fidan dağıtımı yapılacaktır.