Arhavi Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Kongresi Yapıldı

Arhavi Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan kongresi Bayraktar Kültür Merkezinde yapıldı. Kongrede mevcut oda başkanı Mustafa Yılmaz güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Arhavi Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan kongresine oda yönetim kurulu ve üyelerinin katılımının yanı sıra, kongrede Arhavi Belediye Başkan Vekili Emine Kuruoğlu Aydınlıoğlu, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, İYİ Parti Arhavi İlçe Başkanı Faik Birol Atabek, Ak Parti İlçe Başkanı Remzi Gedik, Ticaret Odası Başkanı Atıf Kesim de yer aldı.

Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin yönetim ve denetim kurulu raporları ile hesapları okunup üyeler tarafından ibra edildi. Daha sonra ise seçimlere geçildi.  Arhavi Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı olarak görev yapan Mustafa Yılmaz güven tazelemiş oldu.