İlköğretim Haftası Tören ve Etkinliklerle Kutlandı

İlköğretim Haftası Arhavi’de gerçekleştirilen tören ve etkinliklerle kutlandı. İlçemiz Atatürk Anıtı önünde protokol mensupları ve öğrencilerin katılımıyla yapılan törenin ardından, ilçemiz MHN İlkokulunda kutlama programı düzenlendi.

İlköğretim haftası kutlama programı Atatürk anıtı önünde yapılan çelenk sunma töreniyle başladı. Programa İlçe Kaymakamı Burak Çimşir, Belediye Başkanımız Turgay Ataselim, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş ve protokol mensupları, kamu görevlileri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Tören ilk olarak ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtına sunumu ile başladı. İstiklal marşımızın okunması ve saygı duruşunun ardından günün anlam ve önemini içeren konuşmayı ilçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş yaptı.

Atatürk anıtı önünde gerçekleştirilen törenin ardından protokol üyelerinin katılımıyla ilçemiz MNG İlkokulu’nda ilköğretim haftası kutlama programı gerçekleştirildi. MNG ilkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan programda öğrenciler günün anlam ve önemini içeren konuşmalar yaptı, şiirler okudu. Öğrenciler tarafından sergilenen gösterilere Başkan Ataselim ve protokol üyeleri de katıldı.