Bem-Bir-Sen ile Arhavi Belediyesi Arasında SDS İmzalandı

Arhavi Belediye Başkanımız Turgay Ataselim ile Bem-Bir-Sen Artvin İl Başkanı Erdal Genç arasında “Sosyal Denge Sözleşmesi” iyi bir seviyede artışla imzalandı.

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Artvin İl Başkanı Genç; “Patenti Bem-Bir-Sen ‘de olan Sosyal Denge Sözleşmesi’ni imzaladığımız, Belediyede çalışan emekçilerimizin yanında olan, yüzünü güldüren Sayın Belediye Başkanımıza, emekçilerimiz ve sendikamız adına çok teşekkür ederiz. Belediyede çalışan memurlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Arhavi Belediye Başkanı Ataselim; “Emekçinin hakkını tesis ve teslim etmek üzere imzaladığımız Sosyal Denge Sözleşmesi’nin kurumumuzda çalışan memurlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.