Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde TÜBİTAK Bilim Fuarı Yapıldı

İlçemiz Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında Bilim Fuarı Proje sergisi yapıldı. Programa Arhavi Belediye Başkan Vekili Yunus Emre Büyükoğlu da katıldı.

Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde gerçekleştirilen programda okul öğrencileri hazırladıkları projeleri sergilediler. Etkinliğe Belediye Başkan Vekili Yunus Emre Büyükoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Kutlubay, İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, İlçe Jandarma Komutanı Bülent Bayır, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Temur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş, CHP Arhavi İlçe Başkanı Sezer Çakmak, İl Genel Meclis Üyesi Tuncay Bayramin’in katılımı oldu.

Protokol üyeleri ve katılımcılar stantları tek tek gezerek öğrencilerden projeler hakkında bilgiler aldılar ve çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ettiler.