Arhavi’de Taşkın Koruma Tedbirleri Kapsamında Yapılan Çalışmalar Değerlendirildi.

Arhavi yaşanan sel felaketleri sonrasında, devletimiz tarafından taşkın koruma tedbirleri kapsamında yapılan yatırımlar ile taşkınlar karşısında halkımızın can ve mal güvenliği koruma altına alındı. DSİ Genel Müdür Yardımcısı Cengizhan Kılıçaslan’ın katılımıyla, yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantı yapılarak, incelemelerde bulunuldu.

İlçe Kaymakamı Burak Çimşir, Belediye Başkanımız Turgay Ataselim, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Cengizhan Kılıçaslan, Ak Parti İlçe Başkanı Hızır İlyas Aykut. DSİ 26. Bölge Müdürü Sinan Yıldız ve devlet su işleri ekiplerinin katılımıyla yapılan değerlendirme toplantısında taşkın koruma tedbirleri kapsamında ilçemizde yapılan tüm çalışmalar değerlendirildi.

Toplantının ardından Kapisre Deresi ve yan kolları üzerinde yapılan çalışmalar yerinde incelenerek değerlendirildi.

Belediye Başkanımız Turgay Ataselim, değişen iklim koşullarının etkisi olarak bölgemizde görülen sel felaketlerinin zararlarının azaltılması ve halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için ilçemize çok önemli yatırımların yapıldığını belirtti.

Başkan Ataselim, “DSİ Genel Müdür Yardımcımız Cengizhan Kılıçaslan ve ekibi ile ilçemizde yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında değerlendirme fırsatı bulduk. Yapılan tüm çalışmalar için devlet yetkililerimiz ve kurumlarımıza Arhavi halkı adına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.