Arhavi Belediyesi Envanterine Yeni Çöp Kamyonu Kazandırıldı

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın hibesi ile belediyemiz çöp servisinde kullanılan araçların hizmet verme noktasında yaşattığı sorunların giderilmesi için Belediye Başkanımız Turgay Ataselim’in girişimleri, AK Parti Artvin Milletvekilimiz Sayın Faruk Çelik’in destekleriyle 0km Mercedes marka araç alındı.

Bu kapsamda Belediyemiz envanterine yeni çöp kamyonu kazandırılması için AK Parti Artvin Milletvekilimiz Sayın Faruk Çelik’in destekleri ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından ilçemize 3,5 Milyon TL hibe edildi. Bu hibe ile belediye envanterine 1 adet 0km Mercedes Actros 1832 araç donanımı ile birlikte iktisap edildi. Çöp aracı gerekli işlemlerin yapılmasının ardından yakın zamanda ilçemizde hizmet vermeye başlayacak.

Belediye Başkanımız Turgay Ataselim söz konusu aracın belediyemize kazandırılmasında büyük katkı ve desteği bulunan Milletvekilimiz Sayın Faruk Çelik’e ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız yetkililerine teşekkür ederek, belediye envanterine alınan aracın ilçemize hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.