Nero Hayvan Bakımevi’nde Çalışmalar Devam Ediyor

Arhavi Belediyesi tarafından bir süre önce çalışmalarına başlanan Nero Hayvan Bakım Evi’nin inşa çalışmaları hızla devam ediyor. Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu bölgeyi ziyaret ederek çalışmaları yakından takip etti.

Başkan Kurdoğlu’nun seçim vaatleri arasında da yer alan hayvan bakım evi projesi için geçtiğimiz günlerde çalışmalara başlanmıştı. Büyük bir ilerleme kaydedilen bakım evi inşaat alanında inceleme yapan başkan Kurdoğlu,  “Nero Hayvan Bakım Evi” adını verdikleri tesisin en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Kamuoyunda büyük tepki toplayan ve İstanbul’da vahşice katledilen Nero adlı kurt köpeğinin adı verilen bakım evi inşası, gerek ulusal medyada ve gerekse sosyal medyada bir hayli dikkat çekti. Pek çok ünlü ismin paylaşımlarda bulunarak destek verdiği proje kısa zamanda tamamlanarak sokak hayvanlarına hizmet verecek.