Başkan Kurdoğlu Zabıta Görevlilerinin Gününü Kutladı

Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 194. Yılında Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Arhavi Belediyesi Zabıta müdürlüğü personelinin gününü kutladı.

Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası’nda, kanunların kendisine verdiği yetkilerle düzeni sağlayan belediyenin kolluk kuvveti zabıta memurları ve Zabıta Teşkilatının kuruluş yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Zabıta haftası dolayısıyla  Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Arhavi belediyesi zabıta merkezinde zabıta personelini ziyaret ederek, başta zabıta müdürü Turgay Lakerta olmak üzere, tüm zabıta görevlilerinin günlerini kutladı.

Ziyarette ayrıca pasta ikramında bulunan Başkan Kurdoğlu; “Gece gündüz demeden hizmet eden, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için fedakarca görevlerinin başında olan tüm zabıtalarımızın Zabıta Haftası kutlu olsun.” Dedi.