Zafer Sahin 84. Büyük Atatürk Koşusu’nda

Bu yıl 84’üncüsü düzenlenecek olan Büyük Atatürk Koşusu’na ilçemizin atletizm dalında önde gelen sporcularından olan Zafer Şahin’de katılım gösteriyor. Şahin, Ankara’da yapılacak olan koşu öncesi Arhavi Belediyesini ziyaret etti.

Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 100’üncü yılı nedeniyle düzenlenen Büyük Atatürk Koşusu’nun bu yıl 84’üncüsü düzenleniyor. 27 Aralık Cuma günü yapılacak olan 84. Büyük Atatürk Koşusu’na katılacak olan Zafer Şahin’i belediye başkanlık makamında ağırlayan Arhavi Belediyesi Başkan Vekili Emine Kuruoğlu, kendisine Türk bayrağı takdim etti. Kuruoğlu, bu anlamlı koşuda Zafer Şahin’e başarılar diledi ve bu güne kadar olduğu gibi ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını ifade etti.

Mesafesi 10,8 kilometre olan yarışma, 27 Aralık günü Dikmen’deki Keklikpınarı mevkiinde başlayacak ve Ankara Garı önünde sona erecek. Koşu TRT2 kanalından saat 14.00’dan itibaren canlı olarak yayınlanacak.