YKS’ye Hazırlanan Öğrencilere Yönelik Seminer Düzenlendi

İlçe milli eğitim müdürlüğü ve İdeal Özel Öğretim Kursu tarafından Bonus Hoca ile Beyin Temelli Motivasyon isimli seminer düzenlendi. Seminerde Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu da yer aldı.

Bonus Hoca olarak bilinen Süleyman Beledioğlu’nun sunum yaptığı ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na hazırlanan 12. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen programa Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, İdeal Özel Öğretim Kursu sahibi Erçin Alpay, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Arhavi Çarmıklı Sinema Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde Süleyman Beledioğlu öğrencilere Beyin Temelli Motivasyon konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Seminer sonunda Süleyman Beledioğlu’na Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar ve İdeal Özel Öğretim Kursu sahibi Erçin Alpay tarafından plaket ve hediyeler takdim edildi.