“Tamara Beauty Shop & Coffee” İşletmesinin Açılışı Yapıldı

İlçemiz Arhavi’de yeni bir işyeri daha hizmete girdi. “Tamara Beauty Shop & Coffee” adıyla hizmet verecek olan mağazanın açılışı, İlçe Kaymakamı Burak Çimşir ve Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu tarafından yapıldı.

Musazade Mahallesi Sedat Batumoğlu Caddesi üzerinde hizmete giren işletmenin açılışına İlçe Kaymakamı Burak Çimşir ve Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun yanı sıra ilçe protokolü, çevre esnafı ve vatandaşların katılımı oldu.

Açılış öncesi yapılan konuşmalarda, işyerinin ilçemize ve işletme sahipleri Gülşah Gürkan ve Emre Atalay çiftine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunularak bol kazançlar diledi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri ve katılımcılar tarafından mağaza gezildi. Mağaza sahipleri Gülşah Gürkan ve Emre Atalay, kendileri için önemli olan açılış gününe teşrifleri için protokol üyelerine ve tüm katılımcılara teşekkür etti.