Depremzede Ailelerle İftar Yemeğinde Bir Araya Gelindi

Büyük deprem afeti nedeni ile ilçemizde misafir edilen depremzede aileler ile   iftar programında bir araya gelindi. İlçe protokolünün katılımıyla düzenlenen programda çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi.

Loca restoran da düzenlenen programda İlçe Kaymakamı Burak Çimşir, Garnizon Komutanı Murat Balcı, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Engin Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Temur, İlçe Müftüsü Yusuf Çakır ve depremzede aileler yer aldı.

Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu aileler ve çocuklarla tek tek ilgilenirken İlçe Kaymakamı Burak Çimşir ve Başkan Kurdoğlu tarafından çocuklara oyuncaklar ve satranç takımları hediye edildi.

Depremzede ailelere bir kez daha geçmiş olsun temennileri iletilirken, kendilerini ilçemizde ağırlamaktan dolayı duyulan memnuniyet dile getirildi.